Møne plast

Møne Plast er en essensiell komponent som gir både funksjonell og estetisk verdi til drivhusprosjekter. Den er designet for å fungere som en toppstruktur som dekker møtepunktet mellom to skråflater på drivhuset. Denne plastkomponenten er spesielt tilpasset for å gi en solid forbindelse og beskyttelse til polykarbonatplater som brukes i takstrukturen.

Møne Plast
Møne Plast
Møne Plast

Tilleggsinformasjon

Lengde2m, 4m
Polykarbonat tykkelse4mm, 6mm

Bruksområder

Møne Plast er enkel å montere, og den er kompatibel med forskjellige typer drivhusdesign. Den er laget av slitesterk plast som er konstruert for å tåle påkjenninger fra vær og vind over tid. Dette gjør den til et pålitelig valg for de som søker langvarig ytelse og minimalt vedlikehold.

Utover funksjonaliteten tilbyr Møne Plast også en estetisk appell. Den er tilgjengelig i ulike farger og design, noe som gir deg muligheten til å tilpasse utseendet på drivhuset ditt etter din egen smak.

Velg Møne Plast for å fullføre ditt drivhusprosjekt med en pålitelig, funksjonell og visuelt tiltalende løsning. Denne plastkomponenten er skapt for å møte de høyeste standardene for kvalitet og ytelse, og den vil være en verdifull tillegg til enhver drivhusstruktur.

Møne Plast
Polykarbonat Solid CarboPIU

Norhage Industri

Våre eksperter er klare til å hjelpe deg med å velge det beste alternativet for din vekstvirksomhet.

Ring oss i dag, og vi vil gi prosjektet ditt en flying start!

+4798367181

info@norhageindustri.no